Bereik het samen met GYM14

Gezondheid en bewegen gaan hand in hand. We starten met kleine stapjes en bouwen dit samen uit naar grotere stappen. We starten bij de eerste training met een beginsituatie. We gaan samen meten & wegen. Elke keer als je een doelstelling behaalt geeft dat zelfvertrouwen en motivatie om door te gaan. We gaan werken aan je fitheid, je kracht en uithoudingsvermogen. We zorgen ervoor dat je altijd met plezier sport.

Het leuke is dat we elke week op een andere locatie kunnen sporten. We hebben geluk dat we in Drenthe wonen!

trainingsmethodes

Met jou personal trainer ga jij aan de slag. We bieden verschillende trainingsmethodes aan. Samen kijken we wat het beste bij jou doelstelling pas

personal training

Uiteraard kun je met zijn 2- en of alleen een Jaguar pack kopen of een King of te Jungle pack. Voor iedereen die alleen puur fitness oefeningen wil doen staan we ook klaar. De klant is koning. We hebben alle materialen om er een super goede en fanatieke work-out van te maken. Uiteraard hebben wij de sportdrankjes bij ons. En leuke muziek, we hebben een JBL-party box dus je kunt ook je eigen spotify lijstje connecten met onze box! 

fitness

Uiteraard kun je met zijn 2- en of alleen een Jaguar pack kopen of een King of te Jungle pack. Voor iedereen die alleen puur fitness oefeningen wil doen staan we ook klaar. De klant is koning. We hebben alle materialen om er een super goede en fanatieke work-out van te maken. Uiteraard hebben wij de sportdrankjes bij ons. En leuke muziek, we hebben een JBL-party box dus je kunt ook je eigen spotify lijstje connecten met onze box! 

HITT & BOOTCAMP

Deze les is net even iets zwaarder en pittiger dan circuit training of een personal training sessie. Wij raden je dan ook aan om hieraan mee te doen als je redelijk fit bent en nog sterker wil worden en pittiger wil trainen. Weinig pauzes en tussen door ook nog eens sprintjes en korte duurloopjes. Wederom met leuke muziek en GYM14 zorgt voor de sportdrankjes voor en of na de training. 

circuit training

Een van mijn favoriete onderdelen is het geven en meedoen aan een leuke circuit training. De personal trainer legt een stuk of 10 tot 15 leuke en hier en daar pittige oefeningen klaar en zorgt ervoor dat alle spiergroepen worden getraind. Elke keer weer veel variatie. Het leuke is dat iedereen kan meedoen, omdat het op tijd is, bv 40 sec arbeid em15 sec rust. Bepaalt iedereen zijn eigen tempo. Aan GYM14 de taak om jou langzaam of snel sterker en fitter te maken. Uiteraard weer met leuke muziek en wij verzorgen elke training de sportdrankjes. Service van de zaak!

senior fitness

GYM14 is druk bezig om zich te specialiseren in de doelgroep senioren. Er zijn veel mensen met een leeftijd boven de 50, 60 en 70 die fit moeten blijven en die wij graag willen helpen. Bewegen op muziek, power walking en nordic walking. Het is mogelijk bij GYM14. Vraag ons om advies en wij komen een activiteit op maat geven. Ouderen en senioren in beweging houden en het uithoudings vermogen op peil houden.  

Soms moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt

Johan Cruijff

extra services

hype nr.1 whey GYM14

Hype - nr.1 whey

Nr.1 Whey bevat zuiver de hoogst mogelijke kwaliteit eiwitten. Het bevat weinig tot geen vet, lactose en cholesterol en staat centraal in het aanmaken, groeien en aansterken van de spieren.

PACK AANBOD

vanaf

€ 30

bepaal welke pack bij jou past!

Voor meer informatie mail ons gerust

Strength is beautiful​

Zo zie je maar alles is mogelijk, Kracht is mooi en belangrijk. Spierkracht, denkkracht, innerlijke kracht en brute kracht. Groot denken en klein beginnen. De stapjes en doelstellingen worden zo steeds groter. De grootste kracht is Gods liefde. Daar kan niks tegen op. Onoverwinnelijk en pure energie.
We behandelen iedereen bij GYM14 zoals jezelf graag behandelt wil worden. Netjes, eerlijk, oprecht en persoonlijk. We gaan ervoor zorgen dat je sterker wordt in alle opzichten. Vamos. Forza. Pame.
 
Lets go!  
rope training vetverbranding gym14

Wat je kan verwachten

cossfit training

Crossfit is een vorm van trainen waarbij je jouw eigen lichaamsgewicht als weerstand gebruikt. Tijdens een Crossfit-training wissel je oefeningen uit het gewichtheffen, gymnastiek en calisthenics met elkaar af. De oefeningen samen vormen dan 1 training.

cardio training

Cardio is een vorm van fitness waarbij het trainingsprogramma afgesteld wordt op de gemeten hartslag. Het doel is om door middel van verschillende trainingen een constante hartslag aan te houden, om zo conditie op te bouwen of om af te vallen.

KRACHT TRAINING

Het doel van krachttraining is dus het sterker maken van je spieren. Dit doe je door je spieren te belasten, in het geval van krachttraining met behulp van je lichaamsgewicht, dumbbells, halters en fitness toestellen. Door je spieren te belasten creëer je kleine scheurtjes in de spiervezels.

Lichaamsgewicht training

Met je lichaamsgewicht kun je overal traingen. Het is ook handig om te weten hoe vaak je moet trainen en hoe je het meest efficiënt traint. Maar om te weten wát je moet doen. Je kunt namelijk nog zo vaak of hard trainen als je wilt, maar als je de oefeningen met lichaamsgewicht niet goed uitvoert kan het voor niks zijn en loop je risico’s op een blessure.

SPORT MATRIAAL

GYM14 maakt gebruik van de nieuwste sport en fitness attributen. Waarvan jij gebruikt kunt maken tijden het trainen. 

LICHAAMS VOEDING

Zink en magnesium zijn geschikt voor alle sporters die uitzonderlijk hard of vaak trainen. Sporters die tijdens het sporten erg veel zweten, verliezen veel zink en magnesium. Als je lichaam voldoende magnesium bevat, verminder je de kans op krampen tijdens de training. Zink zorgt voor een beter herstel.