Op deze onderstaande locaties geef ik de unieke trainingen. Welke locatie past er het beste bij jou? Neem gerust contact op over de mogelijkheden op locatie

Schoonhoven

Schoonhoven is wel een van de allermooiste plekjes van Drenthe, je kunt hier wandelen, mountainbiken en hardlopen. We hebben hier met GYM14 ook een prachtige plek gevonden en ook hier schijnt meestal de zon! Na de training zou je kunnen zwemmen of duiken. Haha. Koude water in om al het luie zweet er gelijk af te spoelen. Sporten in het zand is net wat vrijer en leuker. Er is zelfs een leuk terras waar je gewoon even lekker kunt chillen na je les.
 

Spaarbankbos

In het spaarbankbos is een geweldige open plek waar we kunnen sporten zoals je op de foto s op de website ook kunt zien. Een route ligt er al jaren wat extra leuk is natuurlijk. Voor de echte kilometer vreters kunnen we lekker los gaan in het bos. Ook hier aan alle kanten mooie gebieden en routes. Sporten in de natuurlijk is extra gezond en met een beetje regen in het bos is er die heerlijke geur en veel zuurstof die maximaal kunt inademen waar je lichaam van geniet!
 

Spaarbankhoeve

De parkeer plaats bij de spaarbankhoeve is geweldig. Gratis parkeren bij HLTC. Sporten met uitzicht op de herten. Aan elke kant kun je met je vrienden , sportgroepje het bos in om korte of lange duurloopjes te doen. We hebben er tot nu toe altijd mooi weer gehad en dit krijg je er dus gewoon gratis bij waarschijnlijk bij deze plek. Haha!
 

Wolfsbos

Bij de school osg in Hoogeveen is een mooi plein met veel mogelijkheden om naast alle oefeningen ook tafels en betonnen muurtjes te gebruiken. Niet heel veel natuur maar wel even 60 of 75 min met maximale focus trainen. Echt een plekje om te strijden tegen kilo’s of fit te worden met je trainer.
 

Steenberger park

We hebben al een start gemaakt met een leuk groepje in het Steenberger park vlakbij de kinderboerderij. Ruimte genoeg om leuke oefeningen te doen. En ook op de plek weer de mogelijkheid om lekker te sprinten of hard te lopen in het park. Vlakbij het water waar mensen kunnen vissen en veel wandelaars die het sportende groepje meestal vrolijk begroeten!
 

Park Dwingeland

In het midden van Hoogeveen is een nieuw park aangelegd, vlakbij het centrum. Leuke pleintjes waar je met een klein groepje kunt sporten. Tussen de oefeningen door veel mogelijkheden om sprintjes te trekken over de leuke witte wandelpaden. We hebben er tot nu toe nog geen trainingen gedaan maar dat gaan we heel snel doen natuurlijk!