GYM14 is ervaren

Samen met de trainers van GYM14 stel je een plan op om jou gewenste doel te behalen!

conditie training

bootcamp - HITT

kracht training

EVEN KENNIS MAKEN

What’s in a name, bij GYM14 is er altijd beweging. We gaan jou helpen met sporten en daarbij hebben we de eerste weken veel voordelen voor jou omdat wij net gestart zijn, we vieren feest maar dat is logisch :).
 
Wij zijn snel, flitsend en flexibel net als Johan Cruijff. Een betaalbare personal trainer voor iedereen. GYM14 gaat net als Johan Cruijff er samen met jou er helemaal voor! Wij staan ook met een goed advies klaar en met goede en snelle denken komen we samen verder. Elk nadeel heeft zijn voordeel en wij bekijken ook alles graag positief. We hebben ervaring met topsporters, amateurs en beginners. Iedereen die lekker wil sporten in de buitenlucht is welkom, we hebben voor Iedereen een geschikt pack en daarnaast nog meer mogelijkheden.
 
GYM14 gaat jou motiveren en in beweging zetten. Samen met jou personal trainer word er gekeken wat de mogelijkheden zijn, we gaan elke uitdaging aan. Johan Cruijff: “Alleen kan je niks, je moet het samen doen.” We kijken samen graag naar wat wel kan. Bij GYM14 is alles mogelijk, personal training of met een groepje. We gaan er samen voor. Alleen kan je  niks je moet het samen doen. De strijd aangaan en nooit opgeven. Welke doelstelling je ook hebt. GYM14 gaat er alles aan doen om jou gemotiveerd, gezond en sterker te maken.

Onze missie is om iedereen in Hoogeveen e.o. fit te maken en aan het bewegen en  sporten te krijgen. De prijzen zijn betaalbaar en er zijn wat leuke voordelen en extra’s te vinden op onze website. Het idee is dat je samen met je vrienden en of vriendinnen komt sporten en een leuke pack vormt. Daarin is GYM14 uniek. Na elke training krijgt je bijvoorbeeld een 100% natuurlijke drankje. super gezond. Dat ga je zelf proeven na een training. We zijn flexibel & mobiel  met onze fitness bus  dus gaan we sporten op de mooiste  sportlocaties  in Hoogeveen &  Drenthe. Wat dacht u van Schoonhoven of  Echten in het bos. We kunnen in principe overal met je pack afspreken! Hoogeveen heeft ook mooie parken en er zijn ook nog eens plekken genoeg.

reacties van klanten

Sinds kort aan het trainen bij Robert Jan. De ervaring is tot nu toe zeer goed! Door de leuke en afwisselende trainingen is het leuk om te gaan sporten bij GYM14, Telkens behoorlijk fanatieke trainingen en een stok achter de deur. Hij probeert ons scherp en fanatiek te houden! Wij gaan verder met een groepje van 5 personen in een Wolfpack!
Michel Jonkman
Samen met mijn goede vriend Michel Jonkman zijn we begonnen met een jaguar pack. We hebben er nu 2 trainingen op zitten en het is best pittig en ik merk dat ik vooral aan mijn loopconditie moet werken, Want qua krachttraining gaat het redelijk. We moeten nog even wennen aan het feit dat we bijna 60 min vol gas doorgaan. Het is leuk en gezellig met zijn 3-en. We gaan zeker bekijken of we doorgaan na de eerste 4 trainingen! Idd misschien een Wolfpack met 5 pers.
Mark Hofman
"Naast hardlopen wilde ik meer doen waarbij je alle spiegroepen van je lichaam gebruikt. Robert-Jan (GYM14) geeft deze training met veel afwisseling en plezier. De groepen zijn klein (maximaal 6 personen) dus iedereen krijgt evenveel aandacht tijdens een training. De trainingen zijn intensief die naderhand goed in je spieren te voelen zijn. Je hebt echt het gevoel dat elke spiegroep in je lichaan aan bod komt. Al met al echt een aanrader voor als je serieus met jezelf aan de slag wilt gaan."
vrouwlijk profiel avatar
Ida
Robert Jan Gym 14 Een man die bij elke sport tot het uiterste gaat. Zo ook in het begeleiden van andere mensen. Ik ken weinig sportcoaches van dit nivo. Zeer goed voor fanatieke mensen in begeleiding binnen een paar lessen brengt Robert Jan je tot ongekende prestaties. Fanatiek en zeer tevreden klant
Jan Heuvelman

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Pack Keuze

  Je bericht